Bedenktijd / Herroepingsrecht

Is het bestelde product niet naar wens? Dan kan je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling het product retour sturen. Mits;

- Het product in de onbeschadigde én originele verpakking zit 

- Het product niet is gebruikt

Retourneren of ruilen

Laat ons binnen de 14 dagen bedenktijd weten dat je iets wilt retourneren, download het retourformulier en voeg deze bij de verzending.

Retour formulier


Schrijf of plak niets op de originele verpakking en verpak de te retourneren producten in een stevige doos. Komt een product beschadigd of gebroken bij ons aan dan kunnen wij deze niet in behandeling nemen.

Kooklust behoudt ten alle tijden het recht een retournering te weigeren indien deze niet in volledige nieuwstaat verkeerd of niet aan onze voorwaarden voldoet.

Retourneren is voor risico van koper evenals de hieraan verbonden kosten. Wij adviseren je het verzendbewijs te bewaren, via de track&trace code kun je de zending volgen en bij eventuele vermissing navraag doen bij de vervoerder. 

Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd.

Retouradres is:

Kooklust 

Hessenweg 155

3731 JG De Bilt

Wanneer aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, storten wij het aankoopbedrag (exclusief  verzendkosten) binnen 14dagen terug op de rekening die is vermeld op het retourformulier.

Retourneren in de winkel

Je kunt het product ook retourneren in de winkel in De Bilt. Je krijgt dan het aankoopbedrag (minus eventuele verzendkosten) contant terug. De voorwaarden zoals bovenstaand vermeld blijven van kracht.

Ruilen

Ruilen is niet mogelijk. Wil je een andere maat, kleur of soort dan is een nieuwe bestelling (met eventueel verzendkosten) nodig. Ruilen in de winkel is wel mogelijk. 

Garantie 

Neem voor eventuele gebreken binnen de garantieperiode contact met ons op.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.