Meater 2 Plus
Meater 2 Plus
Meater 2 Plus
Meater 2 Plus

Meater 2 Plus

RT3-MT-MP201
Laatste items in voorraad
€ 129,00
Incl. BTW

Meater 2 Plus heeft meer sensoren in de probe waarmee het de kern temperatuur van het vlees meet met nog meer nauwkeurigheid. De Meater 2 Plus kan omgaan met hogere temperaturen aan de binnen- en buitenkant van het vlees, je kunt er dus zelfs direct mee grillen. De probe is dunner, dus je kunt de Meater gebruiken in dunnere stukken vlees. Ideaal als je ook de kerntemperatuur van dunnere producten wilt meten.

De Meater 2 Plus wordt geleverd in een kleine houten houder die fungeert als basisstation en oplader voor de probe, hierin zit een enkele AA batterij.

De probe zelf is ongeveer 125 mm lang en ongeveer 5 mm breed. Er is een puntig uiteinde om het in het vlees te steken en een markering op het roestvrij staal die aangeeft hoe ver de probe in het vlees moet zitten. Er zit een dunne keramische band aan de bovenkant om de meetwaarden terug te sturen naar je smartphone of tablet en een vierkant uiteinde dat buiten het vlees moet blijven vanwege het meten van de omgevingstemperatuur.

Er zitten meer sensoren in de probe dan voorheen. Er zitten nu nu 5 sensoren in die de kern temperatuur meten 1 sensor in die omgeving temperatuur meet, allemaal met een nauwkeurigheid van +/- 0,3 graden Celsius. De probe kan de kern temperatuur tot 105ºC (221ºF) meten en tot 500ºC (932ºF) voor de omgeving temperatuur. Dit is een groot 2 Pluspunt voor degene die vaak buiten koken op de Kamado of op de gas barbecue of grill. Het 1e model, de originele Meater en de Meater Plus 1 kunnen tot een maximale temperatuur van 275ºC aan.

Materiaal
RVS
Merk
Meater
3 Items
5060480243019

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.