Crock-Pot Turbo Express 5,6liter
Crock-Pot Turbo Express 5,6liter
Crock-Pot Turbo Express 5,6liter
Crock-Pot Turbo Express 5,6liter

Crock-Pot Turbo Express 5,6liter

CR062
Laatste items in voorraad
€ 179,00
Incl. BTW

Deze TURBO variant van de Crock-Pot® Express kookt tot 20% sneller dan de al erg snelle Crock-Pot® Express. Ook zijn er nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Zo heeft de TURBO Crock-Pot® Express nu ook sous-vide- en sterilisatiefuncties en een nieuw eenvoudig stoomventiel.

Naast het gebruik van de functies als slowcooken en hogedruk pan kan je bij deze TURBO Express pot nu ook gebruik maken van een Sous-Vide functie. Voor resultaten zoals je met geen andere kookmethode kan bereiken. Hiernaast is er een sterilisatiefunctie voor babyflessen en jampotjes als functionaliteit toegevoegd. Met premium stoomknop voor toegang aan de voorkant om de stoom gemakkelijk in het reservoir aan de achterkant te laten ontsnappen. Afteltimer tot 20 uur.

Met de Crock-Pot TURBO Express pot van 5,6 liter kook je eenvoudig voor 6 personen. Met de TURBO functionaliteit kook je ook nog eens tot 20% sneller dan de Crock-Pot Express pot 5,6L. Maak grote hoeveelheden en vries dit in voor een later moment.

 

Kleur
Aluminium binnenpan
Maat
5,6 liter
Merk
Crockpot
3 Items
5060569670675

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.