HORL2 Messenslijper Eiken of Walnoot
HORL2 Messenslijper Eiken of Walnoot
HORL2 Messenslijper Eiken of Walnoot
HORL2 Messenslijper Eiken of Walnoot

HORL2 Messenslijper Eiken of Walnoot

HO2N-set
Laatste items in voorraad
€ 159,00
Incl. BTW

De HORL®2 slijper biedt maximale veelzijdigheid om aan individuele eisen te voldoen. Met verwisselbare slijpschijven, een slijphoek van 15° voor Japanse messen en een slijphoek van 20° voor Europese messen biedt hij meer mogelijkheden voor het slijpen van messen. De diamantslijpschijf en keramische wetschijf staan garant voor indrukwekkende resultaten. Het nieuw ontwikkelde montageontwerp met kogellagers geeft het een soepel rollend gevoel.

Met de HORL® standaard diamantslijpschijf is een hoogwaardig slijpresultaat snel mogelijk zonder het gebruik van water. De industriële diamanten in de schijf zijn geschikt voor staalsoorten van elke hardheid die voor messen worden gebruikt en zorgen voor efficiënte, nauwkeurige resultaten. Bovendien produceren ze een slijppatroon dat gelijkwaardig is aan de "af fabriek" slijping van een hoogwaardig Duits keukenmes. Bij correct gebruik hoeft de standaard diamantslijpschijf van HORL® niet te worden vervangen.

Na gebruik van de HORL® diamantslijpschijf verfijnt de keramische wetschijf het slijpresultaat nog verder. De geïntegreerde groeven zorgen voor een gladde mesrand en elimineren eventuele losse metaaldeeltjes die achterblijven.

Industriële diamanten worden beschouwd als een van de meest duurzame en efficiënte schuurmiddelen die er zijn. De monokristallijne diamanten die we gebruiken zijn harder dan welk messenstaal dan ook. In een galvaniseerproces is ongeveer 55% van de diamanten in de HORL® Diamond Standard stevig ingebed op een nikkelplaat. Hun oppervlak, dat in het begin ruw is, wordt verfijnd tijdens de eerste maalprocedure en behoudt deze toestand vanaf dat moment.

Kleur

Materiaal
Diamant en keramisch
Merk
Horl
3 Items
767523848976

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.